.

Onze kracht is de verbinding tussen techniek en rendement. Onze missie is uw bedrijf te helpen met technische ondersteuning en hoogwaardige producten om van onderscheidende waarde te zijn voor uw klanten. Bij DUPAG staat kwaliteit boven kwantiteit. Dé basis van onze visie, die terug te vinden is in onze producten en onze technische ondersteuning.


(Disclaimer: Personen kunnen er in werkelijkheid anders uitzien.)


Wij zijn specialisten in het reinigen van motor- en brandstofsystemen. U kunt onze productlijn inzetten om vervuiling te voorkomen en als adequate oplossing bij storingen door vervuiling.

DUPAG BV is exclusief importeur voor Nederland van SELD PRODUCTION. De producten worden onder de merknaam MécaTech wereldwijd op de markt gebracht. SELD PRODUCTION heeft 40 jaar ervaring met additieven, oliën, aerosols en hoogwaardige onderhoudsproducten. De producten worden geformuleerd, ontwikkeld, gefabriceerd en verpakt in Frankrijk.
 

 
 
 

MécaTech producten zijn ISO 9001 gecertificeerd en milieuvriendelijk. Een toepassing op maat zorgt ervoor dat (motor) systemen kunnen presteren zoals de fabrikant het bedoeld heeft. DUPAG ondersteunt u met:
 

> Gedegen technisch en commercieel advies
> Technische expertise en oplossingsgericht denken
> Online bestelgemak
> Snelle levering: ‘s Morgens bestellen, dezelfde dag in huis
> Innovatie van producten, zodat u kunt inspelen op de technische ontwikkeling in uw branche
 
 

Onze dienstverlening en producten zijn toepasbaar in de:
 

> Automotive branche
> Motoren branche
> Pleziervaart branche
> Race branche
> Transport branche
> Industrie
> Agrarische sector

 

 
 
 


De hoogwaardige en prijstechnisch zeer interessante producten worden alleen business-to-business geleverd. De verkoop vindt plaats via het DUPAG team en via onze online DUPAG webshop. U kunt onze producten eenvoudig online bestellen in een veilige web omgeving met een unieke persoonlijke inlogcode.

Een enthousiast team staat voor u klaar!


Met vriendelijke groet,

Team Dupag

 
.